Reisaanbod groepsreizen

 

Hieronder vind je mijn reisaanbod 2018. Klik op de bestemming en je vindt uitgebreide informatie over de reis. Je kunt mij ook bellen of mailen.

 

De ramadan is van ongeveer 15 mei t/m 15 juni 2018; in deze periode organiseer ik geen reizen.

Daarnaast ben ik me aan het bezinnen op mijn reizen. Dat betekent dat ik ook de komende maanden (t/m augustus/september 2018) geen open groepsreizen organiseer.

Wel sta ik open voor het organiseren van besloten reizen.

 

Marokko is zo’n beetje het enige noord-afrikaanse land waar het nog veilig reizen is. Zie: reisadvies Marokko en reisadvies Ministerie BuZa.

 

Periode

Bestemming

Prijs*

Beste lezer,

 

Ik ben me na 10 jaar aan het bezinnen op mijn reizen. 

Dat betekent dat ik de komende maanden (t/m augustus/september 2018) geen open groepsreizen organiseer.

Mocht je een besloten groeps- vrienden- en/of familie reis willen: dit organiseer ik graag voor je.

Wil je informatie: bel of mail me gerust!!

 

Mijn voornemen is om in oktober/november 2018 - wellicht in een wat andere vorm - opnieuw een fotografie/rondreis door Sahara en het zuiden van Marokko en met Kerst een wandeltrektocht door de Sahara

 

Hartelijke groet,

Bea Mulder

okt/nov

2018

Rondreis door het Zuiden van Marokko 

(onder voorbehoud; zie bezinning hierboven)

een rondreis (hotels, behalve woestijn) vanuit Marrakech over de Hoge Atlas, door de Sahara (tentjes), Draa-vallei en Ait ben Haddou, waarbij door de woestijn korte afstanden gewandeld wordt (of op een kameel)

10 dagen vanuit Marrakech

Geschikt voor:

- mensen die graag fotograferen

- mensen die graag eens de woestijn in willen, maar niet dagen willen wandelen

vanaf € 935

Kerst 2018

Wandeltrektocht met kamelen door de Sahara 

(onder voorbehoud, zie bezinning hierboven)
11 dagen vanuit Marrakech
6 dagen wandelen met kamelen

Overnachting in een mooie kasbah in de Draa-vallei (Tamnougalte) of in een prachtige riad in Ait ben Haddou (werelderfgoedlijst Unesco)

vanaf € 785

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Prijs is exclusief vlucht en bijkomende kosten

 

 

Voor alle geplande groepsreizen geldt: 
- bagagevervoer, behalve dagrugzak
- groepsgrootte:  5 t/m 13 personen
- engelssprekende lokale professionele gids
- ik ga, naast de lokale gids, bijna altijd mee als reisbegeleiding
- avontuurlijk en inspirerend
- niet toeristisch

 

Wandelen en conditie deelnemers

Over het algemeen zijn mijn wandelreizen goed te doen voor iedereen die van wandelen en avontuur houdt en een redelijke conditie heeft (5 uur per dag kunnen wandelen). Bergwandelervaring (voor bergtochten) is handig, maar niet persé noodzakelijk.
Gemiddeld wordt er - afhankelijk van de reis en het wandeltempo van de deelnemers - wat langer of korter ongeveer 5 uur (inclusief korte pauzes) per dag gelopen. Tussendoor hebben we een lange lunchpauze.

 

Beschikbare vluchten

Ik stem mijn reizen zo veel mogelijk af op beschikbare (en betaalbare) vluchten met Transavia en/of Ryanair. Klik hier voor vluchtinformatie.


Besloten groepen

Daarnaast organiseer ik ’reizen op maat’ voor groepen vanaf 3 à 4 personen, ook voor professionele organisaties. Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie, neem dan contact met me op. Wil je zo goedkoop mogelijk, ga dan meteen door naar de grotere reisorganisaties.

 

Verantwoording

Alle reizen organiseer ik op persoonlijke titel, naast mijn gewone dagelijkse werk, en in samenwerking met een professionele en geregistreerde Marokkaanse gids die de organisatie van het ’Marokkaanse deel’ voor zijn rekening neemt. Ik heb/ben geen reisbureau en laat je derhalve meer van het echte, pure, ongerepte Marokko zien i.p.v. de geëigende toeristische plekken.

 

Reisadvies Marokko (Min BuZa):

Marokko is nog zo’n beetje het enige noord-afrikaanse land waar het relatief veilig is.

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken geeft aan dat ’Marokko een stabiel land is’. Maar dat er ’oplettendheid betracht dient te worden bij toeristische plaatsen en andere plekken waar veel buitenlanders komen. Bijvoorbeeld tijdens een muzikaal, cultureel of sportevenement. De Marokkaanse overheid heeft maatregelen genomen om de veiligheid te vergroten. Volg de aanwijzingen van de autoriteiten op en zorg dat u zich steeds kunt legitimeren. Werk hier altijd geduldig aan mee.’

Mijn eigen ervaring tot nu toe is, dat er geen onrust is, maar dat er wel meer politie- en militaire controle en oplettenheid is in Marrakech, op het vliegveld en onderweg.

Voor meer informatie klik hier.