<< terug

 

Over mij

 Bea Mulder

 

Woont en werkt in Groningen. Sinds 2008 organiseert zij, naast haar werk als coach/therapeut en (de laatste tijd) als agogisch hulpverlener bij de GGZ, reizen naar Marokko. Ze is/heeft geen reisbureau, maar organiseert de reizen op persoonlijke titel. 
Ze houdt van Marokko en van organiseren en wil je graag laten kennismaken met een land, warm en zo anders dan het onze.
In 2008 is ze begonnen met wandeltrektochten met kamelen door de Sahara. Sinds de zomer van 2010 is ze haar reizen aan het uitbreiden naar diverse plekken in het Atlas-gebergte en de Saghro, tussen Atlas en Sahara in. Sinds 2013 neemt de vraag van (vrienden)groepen en andere geïnteresseerden toe om een reis op maat voor hen te organiseren.
Zelf is ze diep geraakt door de schoonheid van Marokko en de zeer vriendelijke, gastvrije mensen. De Marokkaanse geuren, kleuren en vormen. De puurheid en ongereptheid van de natuur. En het licht. 
Het licht in Marokko is anders. Evenals de manier van leven. De mensen leven veelal zonder programma. Beiden hebben een prettige invloed. Dat merk je meteen bij je aankomst in Marrakech.
Graag wil ze je laten kennismaken met deze manier van zijn. Vooral het zijn in de woestijn en de bergen helpt je om te ontspannen en de allerdaagse beslommeringen los te laten.
Ze werkt nauw samen met een professionele gediplomeerde gids en een team van kok, kamelen- en/of ezelmannen.