Reisaanbod groepsreizen

 

Hieronder vind je mijn reisaanbod 2017. Klik op de bestemming en je vindt uitgebreide informatie over de reis. Je kunt mij ook bellen of mailen.

 

Marokko is zo’n beetje het enige noord-afrikaanse land waar het nog veilig reizen is. Zie: reisadvies Marokko en reisadvies Ministerie BuZa.

 

Periode

Bestemming

Prijs*

23 dec 17

 t/m

2 jan 18

Kerst en Oud & Nieuw: wandeltrektocht met kamelen Sahara
11 dagen vanuit Marrakech
6 dagen wandelen met kamelen

Overnachting en Oud&Nieuw in mooie kasbah in de Draa-vallei (Tamnougalte) of in een prachtige riad in Ait ben Haddou (werelderfgoedlijst Unesco)

Vertrek gegarandeerd !! Nog 2 plaatsen beschikbaar.

Transavia vliegt rechtstreeks vanaf Schiphol en Eindhoven. Ryanair vanaf Eindhoven of Dusseldorf/Weeze (half uur vanaf Nijmegen)

vanaf € 785

25 febr t/m

7 mrt 2018

Wandeltrektocht met kamelen door de Sahara
11 dagen vanuit Marrakech
6 dagen wandelen met kamelen

Overnachting in een mooie kasbah in de Draa-vallei (Tamnougalte) of in een prachtige riad in Ait ben Haddou (werelderfgoedlijst Unesco)

Er zijn aanmeldingen!

Transavia vliegt rechtstreeks vanaf Schiphol en Eindhoven. Ryanair vanaf Eindhoven of Dusseldorf/Weeze (half uur vanaf Nijmegen)

vanaf € 785
10 t/m 19 mrt 2018

Rondreis door het Zuiden van Marokko

een rondreis (hotels, behalve woestijn) vanuit Marrakech over de Hoge Atlas, door de Sahara (tentjes), Draa-vallei en Ait ben Haddou, waarbij door de woestijn korte afstanden gewandeld wordt (of op een kameel)

10 dagen vanuit Marrakech

Geschikt voor:

- mensen die graag fotograferen

- mensen die graag eens de woestijn in willen, maar niet dagen willen wandelen

vanaf € 935

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Prijs is exclusief vlucht en bijkomende kosten

 

 

Voor alle geplande groepsreizen geldt: 
- bagagevervoer, behalve dagrugzak
- groepsgrootte:  5 t/m 13 personen
- engelssprekende lokale professionele gids
- ik ga, naast de lokale gids, bijna altijd mee als reisbegeleiding
- avontuurlijk en inspirerend
- niet toeristisch

 

Wandelen en conditie deelnemers

Over het algemeen zijn mijn wandelreizen goed te doen voor iedereen die van wandelen en avontuur houdt en een redelijke conditie heeft (5 uur per dag kunnen wandelen). Bergwandelervaring (voor bergtochten) is handig, maar niet persé noodzakelijk.
Gemiddeld wordt er - afhankelijk van de reis en het wandeltempo van de deelnemers - wat langer of korter ongeveer 5 uur (inclusief korte pauzes) per dag gelopen. Tussendoor hebben we een lange lunchpauze.

 

Beschikbare vluchten

Ik stem mijn reizen zo veel mogelijk af op beschikbare (en betaalbare) vluchten met Transavia en/of Ryanair. Klik hier voor vluchtinformatie.


Besloten groepen

Daarnaast organiseer ik ’reizen op maat’ voor groepen vanaf 3 à 4 personen, ook voor professionele organisaties. Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie, neem dan contact met me op. Wil je zo goedkoop mogelijk, ga dan meteen door naar de grotere reisorganisaties.

 

Verantwoording

Alle reizen organiseer ik op persoonlijke titel, naast mijn gewone dagelijkse werk, en in samenwerking met een professionele en geregistreerde Marokkaanse gids die de organisatie van het ’Marokkaanse deel’ voor zijn rekening neemt. Ik heb/ben geen reisbureau en laat je derhalve meer van het echte, pure, ongerepte Marokko zien i.p.v. de geëigende toeristische plekken.

 

Reisadvies Marokko (Min BuZa):

Marokko is nog zo’n beetje het enige noord-afrikaanse land waar het relatief veilig is.

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken geeft aan dat ’Marokko een stabiel land is’. Maar dat er ’oplettendheid betracht dient te worden bij toeristische plaatsen en andere plekken waar veel buitenlanders komen. Bijvoorbeeld tijdens een muzikaal, cultureel of sportevenement. De Marokkaanse overheid heeft maatregelen genomen om de veiligheid te vergroten. Volg de aanwijzingen van de autoriteiten op en zorg dat u zich steeds kunt legitimeren. Werk hier altijd geduldig aan mee.’

Mijn eigen ervaring tot nu toe is, dat er geen onrust is, maar dat er wel meer politie- en militaire controle en oplettenheid is in Marrakech, op het vliegveld en onderweg.

Voor meer informatie klik hier.